Friday, 30 September 2011

The Truth Cannot Be Change

Yeah, habis sudah final exam dan dengan ini juga tamatlah semester pertama aku .. Bermulalah percutian pertama aku sebagai seorang pelajar kolej ..

Semester 1 banyak benda yang aku lalui .. Kawan, pensyarah, lepak, problem, perasaan(hati), kecewa dan macam2 lagi .. Akhirnya dapat gak aku habis satu sem .. Best !!

Sekarang, cuti semester yang agak panjang .. Rindu la pulak nak jenjalan ngan member2 kolej .. Bile dah start cuti nih, aku dah dapat rasa kebosanan aku .. Nasib baik ada plan keluar jenjalan, kalau tak memang aku mati kebosanan la jawabnye .. Tapi aku lagi rindu kat orang yang ada dalam hati aku .. Sampai aku mati pun aku takkan lupakan perjalanan hidup bersama .. Tapi nak buat macam mana, aku yang pilih jalan nih .. No turning back KYREL .. Yes, im walking straight and never look back broo ..

Aku dah cakap, takde sape dapat ganti tempat die .. HAHA .. Pasal tuh la aku tak couple2 .. Korang ingat senang ke couple2 nih .. Waktu korang akan dibahagi kepada dua nanti .. Hang out with friends akan berkurangan .. Aktiviti korang akan reduce sikit demi sikit .. Dan yang paling sakit, hati korang terpaksa dibahagi kepada 3 : 1st FAMILY, 2nd DIA, 3rd FRIENDS ..

Memang sunyi bile takde sape nak teman, tapi SAHABAT tetap ada disisi .. Sebab tu aku habiskan masa dengan lepaking bersama SAHABAT seangkatan kolej aku .. Rasa kerinduan hilang sementara bile lepak dengan dorang .. But when i get home, aku cuma mampu :) , :'( , :O je .. Yeah that is totally me .. Kyrel always keep smiling .. :)




But the truth is, yeah i miss you .. :)

Thursday, 29 September 2011

future planning

30/09/2011 : Exam Rekabentuk Grafik Pengenalan 1 (last paper)

01/10/2011 : Bukit Bintang (jamming and some photoshooting)





ohh darling, im too busy :D

Sunday, 25 September 2011

Bersama juara .. (photo edition)

Meriam Purba A (veteren) vs Meriam Kota B





hari yang penat .. FUN!!

24/09//2011 : Kepong > Ampang > KL > BB > TTDI, KL > Shah alam .. sampai rumah, 5pagi (25/09/2011)


25/09/2011 : Futsal match pukul 8.30 pagi .. Malang sekali, team aku menang .. thanks pada team aku and thanks pada Kasut Umbro aku ..



Wednesday, 21 September 2011

lepas main gitar ..

lepas aku blajar main gitar tadi aku rasa cam diri aku nie pelik ..

1st : aku bangun dari duduk, aku rasa sakit kat kepala ..
2nd : aku try berdiri, tapi macam tak stabil badan aku ..
3rd : bile aku berjalan, aku berjalan macam orang mabuk / terhoyong-hayang ..
4th : aku pelik dengan diri aku yang kat atas nie ..
5th : kenapa ya ?


p/s : dah setahun lebih aku rasa macam nie .. 

Tuesday, 20 September 2011

#uppss its kinda hurt a bit :)

like the joker said : i can't smile but i can make u smile like me does ..




p/s : why so serious?

Wednesday, 14 September 2011

Rain

Elok sangat la , hujan dari pukul 11 sampai petang .. Balik kolej dalam hujan renyai .. Pastu tolong umi aku , mandi hujan lagi aku .. haha
Demam yang dah nak sembuh nie bertambah teruk balik .. Thanks Hujan .. Aku benci demam :)

Nur Jannah Allia - YOU

Dah lama aku tanya lecturer aku merangkap mentor aku tajuk and singer lagu nie ..
Pada 14/09/2011 baru aku di bagitau pasal lagu nie .. hahahhahaaha 
Thanks Miss Farah and Apek for the info :D


Monday, 12 September 2011

mati, hidup, mati, hidup, mati ?

IM TOTALLY PISSED OFF AND

UP!!!!!!

Monday 12/09/2011

Shah alam, Wangsa Maju, Wangsa Walk, Popeyes, Shah Alam ..
All these coz of PLKN .. haha







heart condition : same like yesterday

Saturday, 10 September 2011

Friday, 9 September 2011

Perghh !!

Orang cakap, pekena rokok nie time hujan2 memang layan .. hahaha 
TERBAIH ah !!


surya

Thursday, 8 September 2011

Ohh!

Fever, Cough, Headache, SoreThroat ..
Thank GOD aku masih larat pegi kolej :)

Tuesday, 6 September 2011

New Storyca 3


they saw u smile .
i saw your smile but inside you are crying .
i saw what they didn't .



hope someone say it to me

:'(

Badan mula rasa panas ..
Tekak mula rasa sakit ..




aku benci demam

YOU

Im not a LOSER ..
Im not an IDIOT ..


THANK YOU



:')

Monday, 5 September 2011

Dendam

Aku nak buat apa yang aku nak.
Aku nak balas dendam atas hidup aku .
Buat apa yang aku rasa nak buat .



Apa kau kesah? :D

Sunday, 4 September 2011

New Storyca Part 2



More secret on my eyes

The Life Being Delivered

Plans of what our futures hold
Foolish lies of growing old
It seems we’re so invincible
The truth is so cold

A final song, a last request
A perfect chapter laid to rest
Now and then I try to find a place in my mind

Where you can stay
You can stay away forever






Yeah, the truth is so cold and Make life static like statue ..

try to melt it down with egoist . It is not the bestest way :')

Saturday, 3 September 2011

Got no strength

I just feel something that i can't express ..
I hate that feelings ..
Betul, aku sakitkan aku sendiri ..
Thanks kyrel ..
:')


hidup atau mati? :'(

Friday, 2 September 2011

:)

Hey, thankx coz fly away from my life ..
Sorry, i didnt mean to hurt you ..
But, it is the only way to stay u away from your tears ..
2bulan terakhir untuk tangisan yang akan berakhir .. 
Sorry buat ko macam nie, aku buat untuk hapuskan semua tangisan ko ..
Memang aku kejam, aku kejam untuk kebaikan ko ..
TQ

:')

Kemajuan Dunia Hari Ini

Mengikut dialog yang adik aku paling kecik (5tahun) buat kat bawah nie, apa yang ada dalam pale korang??

Adam : Umi..
Umi : Apa adam?
Adam : Adam nak ........
Umi : Nak apa Adam ?
Adam : Adam nak IPAD 2 boleh tak umi??
Umi : *mata terbeliak pelik ..

Hahahaha korang rasa??

:)

Thursday, 1 September 2011

EGO

A person with self-esteem and self-love egoism







yeah this is me :')